Trajecten

We bieden verschillende mogelijkheden om jouw persoonlijkheid en KRACHT vanuit je kledingkast te laten zien

Bij onze trajecten draait het allemaal om de persoon achter de kleding. We willen weten met wie we te maken hebben. Hoe laat je jezelf het beste zien aan de wereld? Voel je volledig op je gemak in de kleding die je draagt én laat zien wat jij als authentiek mens te bieden hebt.

De trajecten zijn een langdurige investering in jezelf

Door het volgen van een traject krijg je ontzettend veel handvatten om in de toekomst zelf verder te werken aan je stijl en ontwikkeling hiervan. Jij bent namelijk degene die bepaalt wat jij draagt, wij geven je adviezen, tips en nieuwe inzichten om dit te ontdekken. We zien het als een investering in jezelf die zich helemaal zal terugbetalen. Je begrijpt beter wie je bent, hoe je dat kunt uitstralen en je ontdekt onder andere een nieuwe garderobe, zonder nieuwe items aan te schaffen.

tiny temple biedt méér dan “alleen” het opruimen van je kast

Omdat we iedereen willen helpen de beste versie van zichzelf te laten zien, gaan wij samenwerkingen aan met specialisten op andere gebieden van gezondheid. We kijken op individueel gebied wat nodig is en passen daar het traject op aan. Ben jij benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Bekijk de verschillende trajecten:

computer+kleiner.jpg

ONLINE COACHING

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie in je kast?

In deze sessie ontdekken we samen wat je uit wil dragen, hoe je dit kunt vertalen naar de kleding die je in de kast hebt hangen en krijg je inspiratie om er verder mee aan de slag te gaan.

Inhoud:
- online voorbereiding;
- 1-0p-1 coaching online 60 min;
- samenvattend, persoonlijk stijl rapport;
- mogelijkheid tot follow-up vragen stellen.

Duur: 1 sessie (online)

Prijs: €149,- incl. BTW

kleiner 111.jpg

RESET JEZELF

Dit pakket is bedoeld om een basis te leggen in je garderobe. We vormen een duidelijke stijlomschrijving, waarbij we persoonlijkheid, inspiratie en visie meenemen.

Inhoud:
- intakegesprek;
- opstellen stijlomschrijving;
- aansluiten van huidige garderobe bij stijlomschrijving;
- het opruimen van de garderobe;
- samenvattend rapport met tips;
- persoonlijke follow-up;
- in overleg aan te vullen met andere behandelingen.

Duur: 2 sessies (a 1 maand)

Prijs: €699,- incl. BTW
*Wij rekenen tevens reiskosten

kl 1.jpg

HERONTDEK JEZELF

Dit traject is bedoeld om te herontdekken wie je bent en wat je uit wil stralen. We beginnen weer in de basis garderobe, maar breiden deze uit door nieuwe inspirerende en verrassende combinaties te maken.

Inhoud:
- intakegesprek;
- opstellen stijlomschrijving;
- aansluiten van huidige garderobe bij stijlomschrijving;
- het opruimen van de garderobe;
- het herontdekken van de garderobe;
- samenvattend rapport met tips en waardevolle aanvullingen voor de garderobe;
- persoonlijke follow-up;
- in overleg aan te vullen met andere behandelingen, waarbij we aanbevelen een uitgebreide schoonheidsbehandeling te ondergaan om jezelf te hervinden (niet bij prijs berekend).

Duur: 3 sessies (a 2 maanden)

Prijs: vanaf €999,- incl. BTW
*Wij rekenen tevens reiskosten

kleiner+312.jpg

ONTWIKKEL JEZELF

In dit langste traject gaan we uitgebreid in op wat jij nodig hebt om volledig jezelf te kunnen zijn én te kunnen stralen. Niet alleen een stijlomschrijving maken, ook samen je comfortzone vergroten en je garderobe compleet maken. Om het allerbeste resultaat te bereiken zullen we in het traject een aantal aanvullende behandelingen betrekken.

Inhoud:
- intakegesprek;
- vastleggen van het plan;
- opstellen stijlomschrijving;
- aansluiten van huidige garderobe bij stijlomschrijving;
- het opruimen van de garderobe;
- het herontdekken van de garderobe;
- personal shopping;
- natuurlijke huidbehandeling;
- kapper/make-up advies;
- mindfulness training/workshop;
- voedingsadvies;
- foto sessie;
- samenvattend rapport;
- regelmatig contact;
- verdere aanvullende behandelingen in overleg.

Duur: meerdere sessies (meerdere maanden)

Prijs: afhankelijk van traject, vanaf €2499,- incl. BTW
*Wij rekenen tevens reiskosten

Duurzame (event) styling

klaar om de wereld te verbeteren met wat je draagt?

Naast de persoonlijke trajecten kleedt Tiny Temple je ook graag voor evenementen. Zo kun je een duurzaam statement maken én gekleed gaan naar jouw waarden. Met onze kennis vinden wij persoonlijke opties op de meest duurzame manier. Het liefst in je kledingkast, maar alternatieven zijn prachtige vintage, lenen/huren of duurzaam geproduceerde designs. Je kunt hier gebruik van maken als aanvulling op een van de trajecten, of als losse dienst. Iets voor jou?

Vintage winkel tour Rotterdam

Ontdek de mooiste kleding en wandel door Rotterdam

In vintage winkels kun je parels van kledingstukken vinden. Ook is het dé plek om meer te leren over je eigen stijl. Er is altijd maar één item aanwezig en daar moet je het mee doen (of niet). Leer meer over vintage, je eigen stijl en de toffe stad Rotterdam tijdens deze tour van 2,5 uur. Ga mee met een groep vriendinnen, voor een verjaardag of met de hele familie. Dit is ook een van de leukste team- of bedrijfsuitjes van Rotterdam!

8 - 15 personen

Kleiner 15.jpg

ERVARING

"Het is meer dan alleen even samen in de kast kijken. Het is een gevoel van gezien worden. Met liefde en enthousiasme kijkt Dhanja naar wie je bent/wilt zijn, en of je dat (uit)draagt. Ze zorgde ervoor dat ik zelf al door had wat weg mocht, en waarom iets "moest" blijven. Ze begeleide mij zo naar mijn persoonlijke essentie, het voelde als thuiskomen bij mezelf.”

- Floor

Kleiner 11.jpg

ERVARING

“Door met Noor m'n kast in te duiken, weet ik duidelijker wat ik wil uitstralen en hoe ik dat met mijn huidige kast kan doen. Ook heeft ze me geïnspireerd op een andere manier naar m'n kleding te kijken en vooral te doen wat ik zelf leuk vind (en niet wat anderen van me willen zien). De sfeer tijdens de sessie was relaxed, open en comfortabel, echt top!”

- Lisanne

Kleiner+42.jpg

Liever zelf aan de slag met je eigen stijl? Volg de Instagram cursus