Kleiner%2B92.jpg

Gedachtegoed

 
 

Waar Tiny Temple voor staat

Kleding is één van de manieren waarop we onszelf op een authentieke manier kunnen laten zien. Daarnaast heeft kleding een bijzondere werking op de mens: steek liefde en aandacht in wat je aantrekt en de kleding geeft je extra zelfvertrouwen en een goed gevoel. Maar regelmatig laten we onze keuzes beïnvloeden door factoren buiten onszelf, terwijl we juist meer naar ons gevoel zouden moeten luisteren. Zodra je draagt waar jij je extra goed in voelt, zal iedereen om je heen dat zien!

Omdat kleding dat effect op ons heeft, kunnen we het dus ook gebruiken om ons welzijn te vergroten. Zeker tijdens of na een periode van persoonlijke ontwikkeling of groei kan kleding helpen je te gronden in wie je bent. Je binnen- en buitenkant helemaal in alignment brengen dus.

Daarnaast staat Tiny Temple voor bewustzijn. Bewustwording van het effect van kleding en hoe je dat kunt gebruiken, maar ook bewustwording van ons consumeren. Als het aan Tiny Temple ligt, kan er minder en in ieder geval duurzamer geconsumeerd worden. Daar zijn we graag een uithangbord voor.

Kortom, Tiny Temple ondersteunt jou in de reis naar een fijn en vervuld leven, in een mooie wereld.

de naam Tiny temple

Ken je het plezier van een geweldig item op de kop tikken in een stoffig winkeltje aan het einde van een afgelegen straatje in een onbekende stad? Dát gevoel, dat je hart een sprongetje maakt van geluk is waar Tiny Temple voor staat.

Groot geluk vinden op een kleine/bijzondere plek (de Tiny Temple). En dat kun je direct naar je eigen kledingkast vertalen. Deze moet je in onze ogen beschouwen als een bijzondere plek, waar je al je verhalen over jezelf bewaard, verschuild in de kleding die er te vinden is. Daarnaast staan we ook voor groot geluk vinden in kleine dingen. Minder consumeren, meer genieten van de natuur en volop genieten van je relaties.