BEn de beste versie van jezelf,

Draag wat bij je past.

 
 
 
kleiner 1112.jpg

Coaching vanuit de kledingkast

Het effect van kleding op hoe je je voelt in je lijf wordt over het algemeen flink onderschat. We trekken dagelijks kleding aan, maar waarom laten we het niet aansluiten bij wie we zijn?

Meer uit het leven, je relaties of je onderneming/carrière halen begint bij goed zorgen voor jezelf! De coaches van Tiny Temple halen het beste in je naar boven vanuit je kledingkast.

Tiny Temple biedt een alternatieve vorm van coaching. Wij vinden het belangrijk de connectie te leggen tussen jouw persoonlijkheid én wat je uitstraalt. Voel jij je helemaal lekker in wat je draagt?

Lees meer

 
 

Boek nu

VOLg een traject

De trajecten van Tiny Temple zijn ontworpen om jouw prachtige persoonlijkheid naar de buitenkant te vertalen. We kijken verder dan de kledingkast alleen en werken samen met specialisten op verschillende gebieden.

Duurzame (event) styling

Heb je regelmatig evenementen of publieke gelegenheden? Tiny Temple helpt je graag een statement te maken door duurzaamheid te promoten. Zo werken we vanuit je eigen kast, met vintage items of duurzame ontwerpen.

Instagram cursus

Wil jij zelf alvast beginnen met je eigen stijl? Ontdek deze dan door het volgen van de ‘Draag je eigen stijl’ Instagram cursus. Gedurende de cursusweek ontdek je waar jij je goed in voelt, wat je uit wil dragen en hoe je dat in je kledingkast toepast.

 
Kleiner 11.jpg

ERVARING

“Het traject was echt een ‘positieve boost’. Het is ontzettend fijn om met aandacht bezig te gaan met jezelf. Daarnaast had ik niet kunnen bedenken dat een opgeruimde kast met alleen kleren waar je blij van wordt, zo’n rust en houvast zou geven.”

- Carolien

Kleiner - 3.jpg

ERVARING

“Het traject heeft me ontzettend veel gebracht. Het voelt voor het eerst als een duidelijke switch - mijn binnenkant (die zo veranderd is na mijn burn-out) matcht met mijn buitenkant, en dat voelt zó fijn.”

- Demi