Het team

kl+2.jpg

Noor kahmann

Oprichter van Tiny Temple, arts en kleding coach

Vanuit haar werk als arts weet Noor dat gezondheidszorg (in de letterlijke zin van het woord) heel breed kan zijn. Meerdere lichamelijke symptomen hebben geen lichamelijke oorsprong, maar komen voort uit stress en spanning. Niet lekker in je vel zitten heeft dus letterlijk invloed op je gezondheid. In haar ogen is er een grote winst te behalen door (naast voeding, beweging, voldoende slapen en reduceren van stress) zelfliefde te promoten vanuit de kleding die we dragen, om zo een positief effect te creëren. Via Tiny Temple kan zij mensen helpen én werken aan bewustwording rondom duurzaam gebruik van kleding.

Daarnaast is Noor fan van vintage, door de stad en over rommelmarkten struinen en is ze één dagdeel per week vrijwilliger bij Dress for Success Rotterdam.

Untitled-1 (1).jpg

Dhanja bakker

Kleding coach

Voor Dhanja is duurzaamheid een ontzettend belangrijk onderwerp. Na jaren in de ‘fast fashion wereld’ te hebben gewerkt onder andere als stylist, heeft zij een poosje geleden een hele bewuste overstap gemaakt naar duurzame styling. Dhanja wil (net als Noor) graag het mooie, unieke mens achter de kleding laten zien door kleding op een juiste manier te gebruiken.

Naast Tiny Temple is Dhanja duurzaam ontwerper. Ze maakt one- of-a-kind items uit materiaal wat anders op de afvalberg terecht zou komen. Zo heeft ze onder andere tassen van gebruikte (festival) banners gemaakt, waardoor ze deze items een prachtig tweede leven geeft. Haar producten worden gemaakt met respect voor mens en natuur.

Dhanja heeft een liefde voor vintage, alles wat met kleur te maken heeft, houd van struinen door de natuur en heeft een yogadocenten opleiding gedaan.

 
 
Kleiner+91.jpg

Wil jij onderdeel worden van het team van Tiny Temple?

Wij willen meer levens veranderen, one wardrobe at the time.

Ben jij coach en/of wil je mensen helpen verder te groeien vanuit hun garderobe? Deel jij dezelfde waarden als Tiny Temple en wil jij een regio op je nemen? Of zou je op een andere manier een toevoeging kunnen zijn aan het aanbod?