Het team

kl+2.jpg

Noor kahmann

Oprichter van Tiny Temple, arts en kleding coach

Na haar studie geneeskunde heeft Noor bewust gekozen haar hart te volgen en een switch te maken. Geen voor de hand liggende fulltime carrière als arts, maar mensen helpen zich goed te voelen door vanuit de kledingkast aan de slag te gaan. Nu ondersteunt zij anderen die een persoonlijke transformatie ondergaan door alignement te creëren tussen wie zij zijn en wat zij dragen. Daarmee draagt Noor op haar manier en met veel plezier bij aan het welzijn van anderen.

Daarnaast is Noor heel erg fan van vintage, kringloopwinkels en rommelmarkten en is ze één dagdeel per week vrijwilliger bij Dress for Success Rotterdam.

Untitled-1 (1).jpg

Dhanja bakker

Kleding coach

Voor Dhanja is duurzaamheid een ontzettend belangrijk onderwerp. Na jaren in de ‘fast fashion wereld’ te hebben gewerkt onder andere als stylist, heeft zij een poosje geleden een hele bewuste overstap gemaakt naar duurzame styling. Dhanja wil (net als Noor) graag het mooie, unieke mens achter de kleding laten zien door kleding op een juiste manier te gebruiken.

Naast Tiny Temple is Dhanja duurzaam ontwerper. Ze maakt one- of-a-kind items uit materiaal wat anders op de afvalberg terecht zou komen. Zo heeft ze onder andere tassen van gebruikte (festival) banners gemaakt, waardoor ze deze items een prachtig tweede leven geeft. Haar producten worden gemaakt met respect voor mens en natuur.

Dhanja heeft een liefde voor vintage, alles wat met kleur te maken heeft, houd van struinen door de natuur en heeft een yogadocenten opleiding gedaan.